Contact

Bent u op zoek naar een nieuwe baan?

Laat het ons dat dan weten en schrijf u in. Klik hier voor het inschrijfformulier. U kunt natuurlijk ook meteen reageren op één van onze vacatures in onze vacaturedatabase

Ingeschreven en nu?

Wij nemen naar aanleiding van uw inschrijving altijd contact met u op om, indien van toepassing, een intakegesprek met u te plannen.  Is het voor u lastig om naar ons kantoor in Emmen te komen? Geen probleem! Dan komen wij naar u toe.  Wij vinden persoonlijk contact erg belangrijk, vandaar dat wij proberen iedereen even “in het echt” te zien. Maar mocht dit echt niet mogelijk zijn dan kan het zijn dat wij u bellen voor een telefonische intake of een intake via Skype!

Tijdens dit intakegesprek  bespreken  we met u de mogelijkheden en de verdere gang van zaken.  Bij GOED doen wij voor iedereen een stapje extra, dus ook voor u!

Gereageerd op een vacature en nu?

Als u gereageerd heeft op een vacature , bepalen wij of uw CV past bij wat onze opdrachtgever zoekt (denk aan woonplaats, ervaringsjaren etc.). Is dat niet het geval? Dan nemen wij contact met u op, u hoort altijd iets van ons . Past uw CV wél bij wat onze opdrachtgever zoekt? Dan nemen wij contact met u op om een intakegesprek te plannen.  Woont u niet in Emmen of omgeving en is het voor u lastig om naar ons kantoor te komen? Geen probleem, dan komen wij naar u!

Tijdens het intakegesprek vertellen wij u meer over de functie en willen wij graag meer van u weten. Na dit gesprek nemen wij contact op met onze opdrachtgever om een verslag  uit te brengen van het gesprek dat we met u hadden.  Is de opdrachtgever geïnteresseerd? Dan regelen wij een gesprek tussen u en onze opdrachtgever.

Als onze opdrachtgever  na dat gesprek met u verder wil, kan het zijn dat u rechtstreeks in dienst treedt bij de opdrachtgever, maar het kan ook zijn dat u bij GOED in dienst komt en wordt “verhuurd” aan de opdrachtgever (dit wordt, afhankelijk van uw contractvorm, uitzenden of detacheren genoemd) .

Leuke vacature maar ik voldoe niet aan de eisen?

Heeft u een vacature gezien maar beschikt u (nog) niet over de juiste vaardigheden of diploma’s?  Geen probleem, wij bieden namelijk ook een aantal opleidingen aan. Vraag ons naar de mogelijkheden of lees hier meer over onze opleidingsmogelijkheden.

Bij GOED arbeidsmarkt intermediair houden wij ons aan de zogenaamde taxi CAO. Zo weet u bij ons altijd waar u aan toe bent!


Algemene voorwaarden en CAO | Sitemap | Cookie instellingen | Privacy