Contact

Van uitkering naar werk

Ontvangt u momenteel een uitkering en wilt u dolgraag weer aan de slag? Dan kan GOED arbeidsmarkt intermediair  u helpen!

Uitkering via het UWV

Dankzij ons landelijk contract met UWV Nederland, kunnen wij iedereen die  een uitkering heeft via het UWV helpen door gebruik te maken van verschillende regelingen die UWV hiervoor heeft.  U kunt hierbij denken aan een proefplaatsing . U werkt dan de eerste 2 maanden bij uw nieuwe werkgever met behoud van uitkering, zodat u kunt proberen of de functie bij u past. Maar er zijn meer mogelijkheden. Wij vertellen u hier graag meer over of schrijf u dicht in via het inschrijfformulier.

Uitkering van de gemeente

Ontvangt u een uitkering vanuit de gemeente? Ook dan kunnen wij u helpen! De meeste gemeentes willen graag meewerken aan uw “re-integratie”. Wij werken samen met veel gemeentes in Nederland en kunnen u helpen met uw "re-integratie". Het enige wat u hoeft te doen is te reageren op een vacature of u in te schrijven via het inschrijfformulier.

50+ en weer aan het werk

Bent u 50+ en denkt u dat het heel moeilijk wordt om weer aan het werk te komen? Niets is minder waar! Via GOED arbeidsmarkt intermediair werken heel veel 50+ ‘ers.  Wij geloven er in dat u nog makkelijk aan het werk kunt komen, als we maar de juiste match maken tussen u en een werkgever. Bent u 50+ en op zoek naar een baan? Schrijft u zich dan vooral in of reageer op één van onze vacatures, dan nemen we contact met u op.

Meer informatie en inschrijven


Algemene voorwaarden en CAO | Sitemap | Cookie instellingen | Privacy