Contact

Werken met Wajongers

Wilt u graag een Wajonger in dienst te nemen, maar weet u niet waar u moet beginnen? GOED arbeidsmarkt intermediair helpt u graag op weg.

Wij hebben een netwerk met Wajongeren die klaar zijn om aan de slag te gaan. Wij zijn zeer bekend met deze doelgroep en weten exact hoe we hiermee om moeten gaan en hoeveel voordelen er zijn als u, als werkgever, een Wajonger aanneemt.
GOED arbeidsmarkt intermediair  bekijkt eerst samen met u , uw bedrijf en de functie waarvoor u een Wajonger overweegt. Vervolgens gaan wij op zoek naar de juiste kandidaat. Als we een geschikte kandidaat gevonden hebben, spreekt u met de kandidaat. Als u dan net zo enthousiast bent als wij en de Wajonger een baan aan wilt bieden, dan regelen wij de verdere papierwinkel.  Voor u is er dus geen verschil tussen uw eigen medewerkers en de Wajonger die u aan uw team toevoegt.

GOED zorgt er tevens voor dat de plaatsing vlekkeloos blijft verlopen door regelmatig met u  en de Wajonger  te evalueren en waar nodig bij te stellen.  Wij geloven dat door de juiste match te maken, een duurzame plaatsing ontstaat en wie wil dat nu niet?

Wilt u meer weten? Vraag dan een gratis adviesgesprek aan !

Adviesgesprek


Algemene voorwaarden en CAO | Sitemap | Cookie instellingen | Privacy