Contact

Certificaten GOED arbeidsmarkt intermediair

Als professioneel arbeidsbureau zijn wij in het bezit van verschillende certificaten.

NEN 4400
Wij voldoen aan de NEN norm 4400-1.Deze norm bevat eisen voor bedrijven die personeel ter beschikking stellen en er wordt getoetst of wij voldoen aan alle verplichtingen die voortvloeien uit onze bedrijfsactiviteit, het ter beschikking stellen van arbeid. Deze verplichtingen zijn onder andere juiste en tijdige aangifte en afdracht van loonheffingen en omzetbelasting en het volgens de normen administreren van werknemersdossiers en identiteitsdocumenten.

VCU
VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties en komt voort uit VCA. VCA is er voor aannemers en richt zich op: veiligheid, gezondheid en milieu. Bij VCU gaat het om veiligheid en gezondheid. GOED is VCU gecertificeerd. Dit certificaat maakt het mogelijk om personeel uit te zenden naar opdrachtgevers die VCA-certificaten opleggen en bedrijven met een VCA-certificaat en/of VCO-certificaat.

Ecabo erkend leerbedrijf
GOED is een ECABO-erkend leerbedrijf. Als erkend stagebedrijf hebben wij een hoge betrokkenheid bij de volgende branches:  economisch/administratief, ICT- en veiligheidsberoepen. Wij vinden kwaliteit belangrijk en wij willen graag investeren in de toekomst van jongeren.

Kenteq erkend detacheringsbedrijf
Wij zijn een Kenteq erkend detacheringsbedrijf. Dit betekent dat wij zorgen voor een goede werk- en leeromgeving voor vmbo- en mbo-ers.


Algemene voorwaarden en CAO | Sitemap | Cookie instellingen | Privacy